Keukenplanner online

Wilt u een keuken die voldoet aan uw eigen wensen maar wilt u niet naar een keukenshowroom? Dan is dit programma de ideale oplossing.

Ontvang gratis brochures thuis, deze boeken zijn geheel vrijblijvend , ontwerp uw keuken online of bekijk de goedkoopste keukens.

  • Goed voorbereid de showroom in;
  • Binnen 10 minuten uw nieuwe keuken in 3D;
  • Geen technische kennis vereist;
  • Geen downloads of installaties.

Keukenplanner online

Het belangrijkste is natuurlijk dat u een betrouwbaar beeld krijgt van uw toekomstige keuken, door zelf uw eigen draai aan de keuken te geven is het alsof u door uw toekomstige keuken loopt.
Als u het ontwerp af heeft kunt u het meenemen naar de winkel, zo keuken plannerbent u goed voorbereid en weet de verkoper ook gelijk wat uw wensen zijn.

Begin met het ontwerpen van uw keuken.

Wilt u een keuken ontwerpen maar heeft u nog geen enkel idee wat voor een keuken.

Toch is het belangrijk om goed na te denken over welke opstelling uw keuken moet hebben. Mede hierdoor komt de keuken beter tot zijn recht in de ruimte.

U kunt op verschillende manieren uw eigen gewenste kleuren plaatsen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw creativiteit.

Keukenplanner opstellingen

Enkele voorkomende keukenopstellingen die u zou kunnen maken met de planner zijn:

  • De rechte keuken, alle kasten en apparaten zijn in een rechte lijn langs een wand geplaatst. Is de ruimte beperkt, dan is dit meestal de ideale oplossing. Om extra bergruimte te krijgen is er vaak een dubbele of hogere bovenkast geplaatst.
  • De parallelle keuken, als de ruimte groot genoeg is kunnen er twee rijen tegenover elkaar geplaatst worden. Er kan aan de ene kant bijvoorbeeld een kookgedeelte geplaatst worden en aan de andere kant een spoelbak bijvoorbeeld. De aanbevolen ruimte tussen de twee rijen is 120 cm.
  • De L-vormige keuken, met de L-vormige keuken loopt de keuken in een hoek door. Zo heb je de mogelijkheid om de keuken onder een raam door te laten lopen, of om een afscheiding te maken tussen de keuken en een andere ruimte.
  • De U-vormige keuken, de U-vormige keukens komen vaak voor bij de iets grotere keukens en geven vaak extra werk- en bergruimte.  Doordat u alles om u heen heeft bent u overal snel en gemakkelijk bij.
  • Eiland keuken, veel opstellingen kunnen worden gecombineerd met een kookeiland. Dit los staande kookeiland kan dienen als werkruimte, kookunit of spoelunit. Voor deze opstelling is er wel voldoende ruimte nodig. Deze opstelling komt vaak voor in een open keuken.
  • Woonkeuken, vooral bekend geworden van televisie. Een keuken die in sfeer doorloopt met de woonkamer. De keuken kan voor het koken gebruikt worden, maar ook om te eten of te ontspannen.

Dit waren de opstellingen waar u aan kunt denken bij het ontwerpen van uw droomkeuken.

Ontvang gratis brochures thuis , ontwerp uw keuken online.

Direct de goedkoopste keukens? Bekijk hier de goedkoopste keukens van de momenteel voordeligste keukenzaak.